#Σπαγγέτι

Σπαγγέτι αλά πουτανέσκα

lykavitos.gr
Για 3-4 άτομα Ετοιμασία: 5 λεπτά Μαγείρεμα: 30 λεπτά Υλικά - 500 γραμμάρια σπαγγέτι - 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ - 2 κουταλάκια σούπας κάπαρη (τουρσί) - 100 γραμμάρια μαύρες ελιές - 2 σκελίδες σκόρδου - 6-7 φιλετάκια αντζούγιες - 1 κουταλάκι ταμπάσκο (ή μια καυτερή πιπερίτσα) - 4 κουταλάκια σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση 1. Σε βαθύ […] The post Σπαγγέτι αλά πουτανέσκα first appeared on Lykavitos.gr.
15:31 22/09/2020

Άκης Πετρετζίκης: Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας

NewsBomb
Πρόκειται για μία από τις πιο απλές, εύκολες και ταυτόχρονα γευστικές συνταγές!
08:27 02/08/2020

Πέθανε ο Ένιο Μορικόνε, μαέστρος των θρυλικών «Σπαγγέτι Γουέστερν»

sportime.gr
Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο διάσημος Ιταλός συνθέτης και […] Το άρθρο Πέθανε ο Ένιο Μορικόνε, μαέστρος των θρυλικών «Σπαγγέτι Γουέστερν» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
10:21 06/07/2020

Σπαγγέτι ή Ταλιατέλες πικάντικες της Παναγίας του αστεριού

thecaller.gr
La Madonna della Stella e le sue tagliatelle piccanti ( la tagghiarin ascuant: τοπική διάλεκτος)…. Από το βιβλίο, «Οι συνταγές τσι Νόνας».! The post Σπαγγέτι ή Ταλιατέλες πικάντικες της Παναγίας του αστεριού appeared first on TheCaller.Gr.
23:48 21/06/2020

Σπαγγέτι με ντομάτες και σκόρδο από τον Βασίλη Καλλίδη

spoilers
Ο Βασίλης Καλλίδης έφτιαξε στο Πρωινό σπαγγέτι με ντομάτες και σκόρδο! Υλικά: 1 πακέτο σπαγγέτι, 4 ντομάτες, 3 σκελίδες σκόρδο, 1/2φλ. ελαιόλαδο, 1 κοφτό κ.γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1κ.γλ. αλάτι > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σπαγγέτι με ντομάτες και σκόρδο από τον Βασίλη Καλλίδη
13:53 18/06/2020

Ξέρεις το μυστικό για απολαυστική, αυθεντική καρμπονάρα;

ipop.gr
  Τα υλικά για την αυθεντική καρμπονάρα: Σπαγγέτι 130 γρ. ιταλικό guanciale Αλάτι Πιπέρι 4 κρόκοι 1 κοφτή κουταλιά της σούπας βούτυρο 1 αυγό 80 γρ. πεκορίνο Πώς θα φτιάξεις τη συνταγή για καρμπονάρα; Ξεκινάμε βράζοντας τα ζυμαρικά μας με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας. Ωστόσο, τα αφαιρούμε απ’ το μάτι 2 λεπτά πριν να […] Το άρθρο Ξέρεις το μυστικό για απολαυστική, αυθεντική καρμπονάρα; εμφανίζεται στο iPop.
14:05 22/04/2020

Τα πιάτα της Σαρακοστής: 8 ξεχωριστές νηστίσιμες συνταγές

lamiafm1.gr
Τα όσπρια και τα θαλασσινά πρωταγωνιστούν στα σαρακοστιανά μαγειρέματα Από τους παραδοσιακούς ρεβιθοκεφτέδες της Σίφνου και τη φάβα μέχρι τις σουπιές με τη σάλτσα ελιάς και τα εξωτικά αρωματικά μύδια, οι προτάσεις που ακολουθούν μας κάνουν να δούμε τα νηστίσιμα πιάτα με άλλη ματιά. Ρεβιθοκεφτέδες Σίφνου  Σπαγγέτι με γαρίδες και μύδια Ψητά καλαμαράκια με σάλτσα ντομάτας και πιπεριάς Φάβα με […] The post Τα πιάτα της Σαρακοστής: 8 ξεχωριστές νηστίσιμες συνταγές appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
09:32 03/04/2020

Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους στην Καλαμπάκα

trikalavoice.gr
Ξεκίνησε σήμερα η διανομή τροφίμων των δικαιούχων του προγράμματος ΤΕΒΑ από τις υπηρεσίες του Δήμου Μετεώρων στις κατοικίες των Δημοτών. Η παράδοση γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και οι υπάλληλοι του Δήμου φέρουν την αντίστοιχη σήμανση. Η λίστα με τα τρόφιμα που διατίθενται είναι: ·        Γάλα εβαπορέ ·        Ελαιόλαδο ·        Ελληνικό μέλι ·        Σπαγγέτι Νο6 ·        … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους στην Καλαμπάκα"
11:50 02/04/2020

Η συνταγή της ημέρας: Σπαγγέτι με πεντανόστιμα σουτζουκάκια

eleftherostypos.gr
Η τέλεια πρόταση για το κυριακάτικο τραπέζι είναι σπαγγέτι με πεντανόστιμα σουτζουκάκια. Υλικά 500 γραμμ. μοσχαρίσιο κιμά 200 γραμμ. ψωμί του τοστ 2 αυγά 60 γραμμ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι 100 ml γάλα 2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο Δυόσμος 20 ml ούζο 200 γραμμ. αλεύρι για πανάρισμα Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Αλάτι &… Read more » The post Η συνταγή της ημέρας: Σπαγγέτι με πεντανόστιμα σουτζουκάκια appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
13:06 23/02/2020

H συνταγή της ημέρας: Σπαγγέτι Aglio e olio από τον Πέτρο Συρίγο

eleftherostypos.gr
Μία από πιο διάσημες ιταλικές μακαρονάδες, τα σπαγγέτι Aglio e olio είναι μανία. Υλικά 500 […] The post H συνταγή της ημέρας: Σπαγγέτι Aglio e olio από τον Πέτρο Συρίγο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
12:18 18/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load